תעשו לנו שוקוהולייק

 

 
054-6401090
סדנאות שוקולד גורמה,
בישול ואפיה


054-6400043
הרצאות על הומור, סדנאות צחוק, סדנאות שוקולד

 
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:

 
 


פסטו איטלקי עשוי בזיליקום מובחר

 
פסטו הוא הצ'ימיצ'ורי האיטלקי, העשוי רק מעלים מסוג אחד - עלי בזיליקום (לעומת הדרום-אמריקאי העשוי כוסברה ופטרוזיליה ומעט בזיליקום).


אל תתפתו לקנות בצרכניות ובירקניות, ואפילו מצנצנות תעשייתיות (איכותיות ככל האפשר), כי העיקר שם הוא השמן והתוספים ופחות המרכיבים

המקוריים ובד"כ מדובר בכוסברה ופטרוזיליה ומעט בזיליקום בגלל מחירו של האחרון.

רצוי להכין כמות גדולה פעם אחת, להקפיא במקפיא במנות קטנות או בצורה שניתן לשבור כל פעם מעט ולהשתמש אחרי הפשרה קצרה.

המתכון הוא פשוט למדיי ודורש טחינה של כל המרכיבים עד למחית חלקה ככל האפשר במעבד מזון עם להב מתכת




המרכיבים:

צרור עלי בזיליקום- רצוי למדוד את העלים השטופים בלבד (נפח של כוס דחוסה)

שן שום אחת

חופן צנוברים או אגוזי מלך

חצי כוס שמן זית איכותי

קורט מלח



הערה: ניתן להוסיף פרמז'ן, אך אז הפסטו הופך לחלבי מייד, ולא ניתן להוסיף לכל מאכל בעת השימוש.  עדיף להוסיף את הפרמז'ן קרוב לכל בישול

עם הפסטו (בקרוב מתכון לרביולי פסטו בשמנת, ללקק את האצבעות)
 


שוקוהוליק, כי אם כבר להתמכר...
 
שוקוהוליק - יובל חדד  |  yuval.hadad@gmail.com  |  0546401090

לייבסיטי - בניית אתרים