תעשו לנו שוקוהולייק

 

 
054-6401090
סדנאות שוקולד גורמה,
בישול ואפיה


054-6400043
הרצאות על הומור, סדנאות צחוק, סדנאות שוקולד

 
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:

 
 

ליקר אייריש - קרים

מתכון מוצלח וגם טעים, נגמר בתוק ימים וחברים לא מפסיקים להלל.
הרבה יותר סמיך מאשר הליקרים בשוק.
אפשר תמיד לדלל עם קצת חלב קר לפני השתייה.
ניתן להחזיק אותו מחוץ למקרר, טעים בעוגות ובגנאש שוקולדי.
 

מצרכים:

 50 גרם שוקולד מריר
4
 כפיות שמנת
אחד ושליש כוס ויסקי (אפשר נפח של 200 מ"ל)
 400
גרם חלב מרוכז ממותק (להשיג בכל סופר, מגיע בפחית)
כפית אבקת קפה נמס איכותי

 2
חבילות שמנת מתוקה ) פחות 4 כפיות)
1
 כפית תמצית וניל (אמיתית.  אם זה כל מה שיש - אז לשים יותר מכפית)
 1
כפית תמצית שקדים.

ההכנה:
להמיס את השוקולד עם השמנת (אפשר במיקרוגל על חום לא גבוה כדי שלא יישרף, כמה פולסים של 30 שניות וביניהם לערבב)
בעזרת מקציף ביצים לערבב היטב את כל החומרים בכלי גדול.

להכין מבעוד מועד בקבוק אחד של ליטר וחציולהניח לייבוש שלא יישארו מים
למלא את הבקבוקים.

לנער לפני ששותים.
מומלץ - להניח במקרר לפחות 24 שעות לפני ששותים.
 
הערה נוספת- במתכון הנוכחי הריכוז של האלכוהול יוצא: 8% אז צריך להוסיף עוד כ- 100 מ"ל של ויסקי או וודקה , כדי להעלות אלכוהול לכ- 14% כמו ליקר של חנויות כדי שישמר מחוץ למקרר.

לרווייה- לא שותים ונוהגים.
נשארים בבית להתפנק עם חברים. 

 

 


שוקוהוליק, כי אם כבר להתמכר...
 
שוקוהוליק - יובל חדד  |  yuval.hadad@gmail.com  |  0546401090

לייבסיטי - בניית אתרים