תעשו לנו שוקוהולייק

 

 
054-6401090
סדנאות שוקולד גורמה,
בישול ואפיה


054-6400043
הרצאות על הומור, סדנאות צחוק, סדנאות שוקולד

 
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:

 
 
לחם שאור / מחמצת  עם זרעים ואגוזים

לחם שאור ממלא את הבית באהבת הטבע.

הריחות המשגעים של הלחם הטרי, החמצמצות של הקמח התוסס והמורכבות של העשייה הופכים את הלחם הזה לתענוג שאין שני לו.

היתרון בלחם מחמצת או לחם שאור הוא , שאין תופעות לוואי של עבודה עם שמרים תעשייתיים, מפחית גאזים ותופעות במערכת העיכול, ואין תוספים נוספים שתמצאו בכל מאפייה תעשייתית.

 


החומרים ללחם מחמצת/ שאור תוצרת בית:

1 כוס שאור (שהכינונו מראש)

1/2 כף סוכר

6-7 כוסות קמח לבן (אפשר להמיר 1:1 בקמח מלא/שיפון)

1 כף מלח

2+1/4 כוסות  מים פושרים



 
שלבי ההכנה:


מכינים עיסה עם הקמח הלבן : ראשית מערבבים את הקמח והמים.

מוסיפים את השאור בגומה ומערבבים ולשים כ-10 דקות ידנית או בממיקסר חזק

מתפיחים 3-4 שעות

מעצבים ל-2 כיכרות  ומתפיחים עוד 2-3  שעות

חורצים לפני האפייה

אופים בחום גבוה 230 מעלות ל-15 דקות ואז מורידים ל-180 מעלות לעוד כ-35 דקות


הערה: לקמח שיפון יש להוסיף 2 כפות מולסה + 1 כף גלוטן






ניתן להזמין אותנו לסדנאות הלחם שלנו בשילוב גבינות, יין ולחם איכותי 
 
 


שוקוהוליק, כי אם כבר להתמכר...
 
שוקוהוליק - יובל חדד  |  yuval.hadad@gmail.com  |  0546401090

לייבסיטי - בניית אתרים