גנאש חלבה - גם למילוי סופגניות, ציפוי ועוד
מרתיחים 1 מיכל שמנת 38%
מפוררים 50 גרם חלבה אמיתית לקערת זכוכית חסינת חום או נירוסטה
מתיכים בבן מארי (או במיקרוגל בפולסים זהירים של 20 שניות) 400 גרם שוקולד לבן.
שופכים את השמנת הרתוחה על החלבה ומערבבים עד לאיחוד והומוגניות,
מייד אח"כ מוסיפים לתערובת את השוקולד הלבן ומערבבים עד לאיחוד.
ניתן להזריק את הגנאש לסופגניות, ניתן לטבול את הסופגניות וסתם לאכול בכפית.
כמובן שניתן לזלף בסלסול ובספירלה בשקית זילוף עם מזלף, לקשט בסוכריות, בפירורי חלבה וכיוצ"ב.
בתיאבון וחג חנוכה שמח
שוקוהוליק !
|
|
|
|
|
|