תעשו לנו שוקוהולייק

 

 
054-6401090
סדנאות שוקולד גורמה,
בישול ואפיה


054-6400043
הרצאות על הומור, סדנאות צחוק, סדנאות שוקולד

 
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:

 
 

ריבת תפוחים ובגוניה



החומרים:
1 ק"ג ( 5 בינוניים) תפוחי גרנד סמית שטופים וקלופים חלקית
1 ק"ג סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
מקל קינמון קטן
30 פרחי בגוניה

 
אופן ההכנה:
  1. פורסים את התפוחים לפרוסות דקות ומכסים עם מעט מהסוכר עד שנוזלים ניגרים החוצה
  2. מכניסים לסיר עם מעט מים וסוכר ובוחשים מעט
  3. מביאים לרתיחה עד לסמיכות הרצויה, טמפ' של 130 מעלות, מוסיפים פרחי בגוניה לקראת סוף הבישול
  4. לאחסון יש להכניס לצנצנות מעוקרות
 
 


שוקוהוליק, כי אם כבר להתמכר...
 
שוקוהוליק - יובל חדד  |  yuval.hadad@gmail.com  |  0546401090

לייבסיטי - בניית אתרים