תעשו לנו שוקוהולייק

 

 
054-6401090
סדנאות שוקולד גורמה,
בישול ואפיה


054-6400043
הרצאות על הומור, סדנאות צחוק, סדנאות שוקולד

 
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:

 
 

כיפת שוקולד מריר במילוי מוס חלבה חלק ורך בתוספת פירורי חלבה. 

לפניכם התמונה אחרי שהילדים נעצו כפית ראשונה. ממש איגלו לתפארת. עכשיו אפשר לחפור. מומלץ להגיש קר מאוד מהמקפיא. 

ולמתכון:

לכיפות השוקולד:

כלים חומרים:
תבנית סיליקון או פוליקרבונט של שקעים בקוטר 10 ס"מ. כמו בתמונה :



500 גרם שוקולד מריר איכותי מטומפרר (בקרוב הסבר על התהליך)

ליצוק את השוקולד לכול השקעים, לרוקן את השקעים ולהכניס למקרר/ מקפיא עד שמתקשה.


למילוי מוס החלבה

החומרים
:
1 מיכל ריץ' (250 מ"ל שמנת צמחית)
3 כפות קרם חלבה איכותי- אפשר לגם להמיס קצת חלבה פירורית במעט שמנת על סף רתיחה ואז להוסיף כמחית

להקציף את השמנת לתחילת התמצקות, 2 דק'.
להוסיף את מחית החלבה שהכנו או קנינו מראש
לאחד הכול ולהמשיך להקציף עד קצפת יציבה

להכניס את הקצפת בזילוף איכותי ומלא לכיפות השוקולד הריקות, להחזיר למקפיא להתקשות הקצפת לכשעה.
לשפוך על הקצפת היציבה עוד שוקולד מטומפרר ולסגור במכסימום הרמטיות את הקצפת בכיפה.

להקפיא הקפאה עמוקה
להוציא מהכיפות בצורה עדינה בלי לשבור את הכיפות ולהגיש.


ניתן לזלף על הכיפות שוקולד לבן, לקשט עם חלבה או להגיש כיפה חלקה, מבריקה ואיכותית.

בתיאבון











 
 


שוקוהוליק, כי אם כבר להתמכר...
 
שוקוהוליק - יובל חדד  |  yuval.hadad@gmail.com  |  0546401090

לייבסיטי - בניית אתרים