תעשו לנו שוקוהולייק

 

 
054-6401090
סדנאות שוקולד גורמה,
בישול ואפיה


054-6400043
הרצאות על הומור, סדנאות צחוק, סדנאות שוקולד

 
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:

 
 

גנאש מרשמלו
גנאש מתקתק וורוד, המשמש גם כמילוי סופגניות, ציפוי סופגניות ומילוי מדהים לפרלינים

הכנת גנאש דורשת תשומת לב מיוחד בעיקר לתהליך וליחסים הכמותיים בין המרכיבים

בכול גנאש שולטים שלושה מרכיבים עיקריים המלווים אותנו לכול אורך ההכנה של פרלינים, טראפלס וקינוחי שוקולד: שוקולד, שמנת ומרכיב הטעם.

מרכיבים:

200 גרם שוקולד לבן מותך ומטומפרר (אפשר במיקרו בפולסים של 20 שניות)

150 מ"ל שמנת מתוקה באחוזי שומן גבוהים (38% עד 42%)

10 יחידות מרשמלו ורודים או בכול צבע אחר (רצוי צבעי מאכל טבעיים)



אופן ההכנה:

מרתיחים שמנת בסיר קטן עד לבעבוע (זהירות שלא יגלוש)

במקביל מכניסים את השוקולד בקערת קרמיקה למיקרו או מחממים את השוקולד עד לטימפור על בן מארי.

את השמנת הרותחת שופכים על המרשמלו בקערת נירוסטה או חרסינה בגודל המתאים ומערבבים בזהירות עד להמסה מלאה של המרשמלו וקבלת צבע ורוד ומרקם אחיד.

את השמנת הרתוחה הורודה שופכים על השוקולד הנוזלי

מאחדים את השוקולד והשמנת יחד בקערה בזהירות ויוצרים גנאש אחיד, ורוד ומתקתק.

גנאש זה יכול להישאב ע"י מזרק ולהיות מוכנס לסופגניה, לשמש לטבילת  הסופגניות ישירות ואם ממש רוצים, ניתן למלא

פרלינים או לגלגל כטראפלס מרשמלו מדהימים (עם עוד 200 גרם שוקולד לתערובת ו-20 גרם חמאה).





 


שוקוהוליק, כי אם כבר להתמכר...
 
שוקוהוליק - יובל חדד  |  yuval.hadad@gmail.com  |  0546401090

לייבסיטי - בניית אתרים